От началото на октомври 2014 година Програма „Тренинг и организационно консултиране“(ТОК) на Дружеството на психолозите в България(ДПБ) започва реализацията на една много различна от обичайните програми за тренинг

Уикенд-лаборатории за автентични лидери

heart 

Това е обновената ни модулна програма за групово-динамичен психотренинг и процесуално организационно консултиране, която насочваме към ръководители, мениджъри и специалисти в български организации – бизнес предприятия, публични администрации, образователни заведения и граждански НПО. В нея, разбира се, могат да участват всички, които се интересуват от групова динамика и процесуално организационно консултиране.  Участниците от гражданските организации и образователните заведения ползват 50% отстъпка от каталожните цени.

Оттук можете да изтеглите подробния Програмен каталог на програмата за 2014-2015 година.

Записването за участие в програмата става само след индивидуално събеседване!

Писмени заявки за предварително събеседване – по всяко време до края на 2014 година:

office@psychology-bg.org

Каним всички колеги – психолози и психотерапевти (членове на ДПБ и/или БАП), – с практически опит и квалификация в групово-динамичния психотренинг и процесуалното организационно консултиране, които желаят да участват в екипа на програмата като ко-водещи консултанти да изпратят на същата е-поща свои кратки мотивационни заявки  за участие в сформирането и обучението на нови екипи за реализацията на програмата.

Краен срок за заявки за присъединяване: 15 септември 2014 г. 

Водещ на програмата: д-р Пламен Димитров, RODC

picture1