bpsproject-psychologyme

Дружеството на психолозите в България (ДПБ) кани всички свои членове – регистрирани в Публичния регистър на психолозите в България, – да вземат лично участие в проекта „ПСИХОЛОГИЯТА И…АЗ – Автентични автобиографични разкази на български психолози и психотерапевти“.

Изпратете ни своя автобиографичен разказ, за да го публикуваме в рубриката „ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА“ в служебната страница на ДПБ – т.е. тук.  Предстои публикуването на вече получените през тази година текстове.

Освен текстове очакваме да ни изпратите в електронен формат снимки, аудио и видео файлове, препратки към публикувани в интернет текстове, Ваши статии и публикации в PDF формат, които предоставяте за свободен публичен достъп и сте съгласни да придружават Вашия автопортрет в рубриката ни „ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА“. Няма ограничения за обема на автобиографичните Ви разкази, стига да ни изпратите всичко в електронен формат, подходящ за интернет-публикации.

Изпращаните от Вас автобиографични разкази ще бъдат публикувани в азбучен ред без редакция и ще могат да бъдат допълвани по Ваше желание с времето. Амбицията ни е да съберем галерия от живи автопортрети, която да стане част от паметта на Публичния регистър на психолозите в България.

Управителния съвет на ДПБ и Редакционната колегия на Българско списание по психология могат да изберат част от автобиографичните разкази получени и публикувани тук – за включването им в Българско списание по психология.

Можете да ни изпратите и спомените си за работата си с колега, който вече не е сред нас. Паметта е от значение в професия като нашата, нали? Така направихме, когато подготвихме специалния брой посветен на живота и делото на доц. Иван Паспаланов: Българско списание по психология, 2014, бр. 4

Ако желаете да участвате по друг начин, просто ни изпратете своя разказ за „ПСИХОЛОГИЯТА И… АЗ“. Ще е вълнуващо да се срещнем и… запознаем по-отблизо! Моля, разпространете това предложение и до други колеги.

Изпращайте материали само по е-поща: office@psychology-bg.org (За „Психологията и… Аз“).

Picture3

http://BPSMembers.wordpress.com