Уважаеми членове на Дружеството на психолозите в България (ДПБ)! Колеги, приятели и партньори! Скъпи членове на Младежката секция на ДПБ и студенти по психология!

Европейският конгрес по психология през 2019 г. ще се състои в Москва (2-5 юли 2019 г.) с подкрепата на Европейската федерация на психологическите асоциации.

В изпълнение на поетите през 2017 г. ангажименти в Меморандума ни за сътрудничество с Руското психологическо общество, което ще е домакин конгреса, Дружеството на психолозите в България има удоволствието да представи на българската психологическа общност информация за организацията на конгреса и възможностите за участие в програмата му и покана от името на Президента на Руското психологическо общество, проф. Юрий Зинченко.

Представяме ви официалната интернет-страница на конгресa (ECP2019)  https://ecp2019.ru/) и Фейсбук-страницата му https://www.facebook.com/ecp2019/

Можете да свалите оттук и допълнителни материали за предстоящия конгрес: https://app.box.com/s/s9c43hhsalgb91hffvub6a3oik4buw7i

Директен контакт за всички български психолози желаещи да участват в ECP2019 в Москва е Анна Лейбина (leybina@yandex.ru)

Моля, запознайте се и с официалната покана от името на проф. Ю.Зинченко, Президент на Руското психологическо общество (РСО)

д-р Пламен Димитров, председател на УС на ДПБ