НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ ПО ПСИХОЛОГИЯ!

Уважаеми членове на Дружеството на психолозите в България (ДПБ)! Колеги, приятели и партньори! Скъпи членове на Младежката секция на ДПБ и студенти по психология!

Председателят на УС на ДПБ, д-р Пламен Димитров, и Националният координатор на Младежката секция на ДПБ, Краси Гешева, любезно ви канят да кандидатстване за участие в Международната програма Junior Researcher Programme (JRP), която набира и ангажира мотивирани студенти по психология от цял свят  за участие в своята програма за 2018 година – jSchool. Програмата jSchool е ръководена от самите студенти по психология световна инициатива, която дава възможност на амбициозни бъдещи психолози да реализират свой 13-месечен изследователски проект под супервизията на други млади, но вече утвърдени изследователи в различни области на научната психология.

Като партньор на програмата Младежката секция на ДПБ най-любезно ви моли да разпространите тази покана за участие сред студентите по психология в България, които биха имали желание да се възползват от  изключително добра възможност за личностно и професионално развитие.

Тази година jSchool ще се проведе от 8-ми до 15-ти юли, край Сиена, Италия. Темата е Communication: The psychology of information.

Членовете на Младежката секция на ДПБ и българските студенти по психология могат да кандидатстват за участие в един от  шестте изследователски проекта ръководени от млади, но вече утвърдени изследователи от цял свят. В рамките на програмата студентите по психология и техните научни ръководители ще разработят и реализират изследвания в рамките на 13 месеца, подкрепяни от структурите на JRP. Програмата ще приключи с Годишната конференция на JRP, която ще се проведе в Департамента по психология на Университета в Кеймбридж.

Подробности за процедурата за кандидатстване може да свалите оттукПовече за JRP и jSchool може да научите и от интернет-страницата на проекта: http://jrp.pscholars.org

Кандидатури се приемат до 4 май 2018 г., 23:59 CET. 

За директна връзка с проекта, моля, свържете се с Silvana Mareva, Research Officer Junior Researcher Programme, Email: researchofficer@pscholars.org  Website: http://jrp.pscholars.org

Дружеството на психолозите в България и Младежката секция на ДПБ ще подкрепят с препоръки всеки български студент по психология, кандидатстващ за участие. Предвид кратките срокове за кандидатстване, свържете се незабавно с нас на тел. 0888429730 (достъп 24/7)

С пожелание за успех в кандидатстването,

д-р Пламен Димитров, председател на УС на ДПБ  (office@psychology-bg.org)

Краси Гешева, Национален координатор на Младежката секция на ДПБ (msdpb@psychology-bg.org)