Уважаеми членове на Дружеството на психолозите в България,

Колеги и приятели,

ade_01.jpg


През 2008 година, в рамките на програмата си “Професионално обучение -2008″ Дружеството на психолозите в Република България с участието на хабилитирани преподаватели и утвърдени практици с многогодишен опит организира поредица от тренинг семинари за професионално усъвършенстване в сферата на психологическите изследвания, научно-приложната и консултативна практика и преподаването на психология.

  • През 2008 година програмата ще представи на вниманието ви 5 семинара на различни теми, препоръчани след консултации с колегите от гилдията.
Представяме ви първите три покани за тренинг семинари от тази програма:

  • “Дизайн и провеждане на професионални психологически изследвания” (Моля, разгледайте подробното описание на семинара в прикачения файл – profesionalni-psihologicheski-izsledvania.doc). Първата група ще работи на 5 и 6, 11,12 и 13 април 2008 година. Все още има две свободни места. Автор и водещ на програмата: проф.дпсн Сава Джонев.
  • “Фасилитация на срещи за организационна диагностика и съвместно планиране на организационното развитие по метода IDF” (Моля, разгледайте подробното описание на семинара в прикачения файл – fasilitacia-na-sreshti-za-organizacionna-diagnostika.doc).
  • „Обучeние за обучители – Модул I – IV“ (Моля, разгледайте подробното описание на семинара в прикачения файл tot-za-studenti.doc ).
  • Молим всички желаещи да се включат в семинарите в периода април-октомври 2008 година да ни изпратят заявката си на адрес: office@psychology-bg.org до 30.03.2008 година като посочат координати за връзка с тях, местонахождение, избран семинар и предпочитано време за участие в семинарите.
  • Обръщаме се към вас с покана да ни препоръчате интересуващи вас и колегите ви тематични области, в които да организираме следващи семинари от програма “Професионално обучение -2008″ на Дружеството на психолозите в Република България.
  • Ако имате готовност да се включите като преподавател в програмата, моля обадете се на тел. 0888 429 730 (Пламен Димитров), за да обсъдим предложението ви.
Очакваме ви!