На 04. Ноември 2022 г. – петък от 16:30 до 18:00 ч. в аулата на СУ ще се проведе среща за връчване на европейските дипломи за EuroPsy на удостоените български психолози. На срещата от името на ДПРБ ще бъде връчена и наградата на специалност Психология за принос към практическата психология, оповестена на Конференцията на специалността по случай 50 години от основаването ѝ.

Междувременно се случиха редица събития, бележещи осезателен напредък в европейското и световното присъствие на българската психологическа общност, за което участниците на срещата ще бъдат информирани. Ще бъдат запознати със състава на Националната присъждаща комисия (NAC), с начините за удовлетворяване на критериите за придобиване на EuroPsy-сертификат, със стратегическите планове на Дружеството за утвърждаването ролята и авторитета на професията в обществения живот. Ще чуем Вашите мнения и предложения.

Каним всички психолози и симпатизанти да присъстват на събитието! Поводът – първото по рода си в историята на българската психология удостояване с Европейски дипломи – е изключителен и заслужава нашето внимание. Това е нашият празник!

УС на ДПРБ